Një histori e gjatë dashurie dhe arti që përcillet nga babai te djali

Paulicelli light design ka funksionuar në sektorin e ngjarjeve nga viti 1920, duke sjellë dritën e ndriçimet artistike puliane në mbi 30 vende në mbarë botën. Dritat e firmës Paucelli janë vepra të vërteta arti të punuara nga artizanët me faza të ndryshme prodhimi Nga druri i zgjedhjes së parë, bojëra cilësore dhe llamba LED me konsum të ulët, kompania krijon struktura skenografike që ndriçojnë çdo ngjarje, set filmash, strukturë komerciale, ekspozitë dhe ngjarje kulturore:

Aty ku ne operojmë

Nga Bari përtej kufijve
mission e vison

Fazat e përpunimit

Skenografi live

Skenografi live me personel të specializuar dhe përdorimi i modelit të njësisë së kontrollit roud Hog4

Dizajni

kreativiteti i konfigurimit, pasqyrimi, Kampionatura

Prodhimi

Prerja dhe formësimi i materialeve me pantograf, Montim, Pikturë, sistemi elektrik

inspektimi
teknik

transporti

Instalimi

Çmontimi

Magazinimi i palëvizshëm

dritat tona
tregojnë histori të
mrekullueshme

kontaktoni për të
mësuar më shumë